Beste spellenliefhebber,

De volgende (10e!!) Goudse Spellendag komt er weer aan! Noteer in je agenda zondag 24 November 2013 van 12:00 tot 18:00 uur op de bekende locatie:

Gebouw Concordia

Westhaven 27

Gouda

Toegang gratis!

Spelgroep Gouda, in samenwerking met Simtasia.eu en Marktspellen.nl, zorgt voor een gezellige middag met een ruim aanbod aan spellen en uitleg, maar je kan natuurlijk ook

je eigen favoriete spel meenemen! En nodig vooral ook familie, vrienden en kennissen uit.

Deze keer hebben we als thema ‘Let the games begin!’ waardoor we een grote verscheidenheid aan type spellen beschikbaar zullen hebben. Zo staat er onder andere ook een introductie-RPG op het programma (voorinschrijven gewenst) en hebben we kaart- en bordspellen van traditioneel tot de allernieuwste modern spellen. Weet je nog niet wat je voor de feestdagen wil hebben? Probeer het bij ons uit!

Kan je komen, laat ons dat dan vast even weten: https://www.facebook.com/events/201639190008191/

De locatie, gebouw Concordia, is hooggewaardeerd om zijn gezellige uitstraling en centrale ligging in de binnenstad van Gouda. Aan de beschikbare bar kan je een hapje of drankje voor een zeer vriendelijke prijs kopen. In de Goudse binnenstad is het op zondag overal gratis parkeren, behalve bij P - Nieuwe Marktpassage. P - Klein Amerika is 5-10 minuten lopen.

Heb je vragen of verzoeken, mail ons dan even op Info@thewanderersoflight.nl

Met vriendelijke groet,

Spelgroep Gouda