Spelregels Stroomopwaarts

 • Anonymous avatar

  Hi,

  Ik heb op een tweedehandsmarkt ‘Stroomopwaarts’ van Ravensburger gekocht, echter zonder spelregels (en zonder dobbelsteen). Als iemand mij hieraan zou kunnen helpen zouden mijn kinderen en ikzelf dolgelukkig zijn!

  Groeten,

  Kire

  PS Heeft er iemand ervaring met dit spel? Is het een leuk (kinder)spel?

 • Anonymous avatar

  Beste Kire,

  Een andere Belgsiche heeft onderstaand bericht gepost op de site van Vlaams Spelarchief. Misschien kan Mel je inmiddels verder helpen?

  Succes,

  Saskia

  Hallo,

  Onlangs op een vlooienmarkt het kinderspel “Stroomopwaarts” van Ravensburger gekocht. De spelregels bleken echter te ontbreken. Iemand die me een copie of een scannetje kan sturen?

  Thanks !

  Mel - Sun Jun 19 23:23:25 CEST 2005

  ——————————————————————————–

 • Anonymous avatar

  Hi Saskia,

  Bedankt voor de tip maar ik had het al bij Mel gecheckt. Ook hij wacht nog hopeloos op de spelregels. We hebben afgesproken elkaar op de hoogte te houden van onze vorderingen.

  Kire

 • Anonymous avatar

  … geef me jullie emai-adres dan maar even en ik stuur jullie een copietje van de regels door … een heel eenvoudig spel dat uitstekend geschikt is om te leren tellen van 1 tot 10 … tiens, nu ik het zo bekijk : dit is een schoolvoorbeeld van een variabel spelbord-avant-la-lettre … GRIJNS !!

  beste groeten,

  Koen

 • DELETION_USER avatar

  Beste, zou iemand de speelregels kunnen doorsturen? Of op de webside plaatsen?

  Ik herinner me dat het een leuk spel was maar helaas herinner ik me de spelregels niet meer. En ik zou het graag aan mijn kinderen leren.

  Vriendelijke.Groeten,

  Pieter