bordspelers gezocht

  • Laurens Smit

    Hallo,

    Mijn vrouw en spelen graag een bordspel. Helaas niet zoveel als we zouden willen omdat onze vrienden bordspelen niet leuk genoeg vinden om vaak te spelen.

    Zelf hebben we al een aardige verzameling met spellen zoals Kolonisten, Tikal, Charlemagne, Puerto Rico, Grote Dalmuti enz.

    Ook oudere spellen als Shark, Cafe International en Mahjongg worden regelmatig gespeeld.

    We zijn op zoek naar mensen in de omgeving Enschede/Oldenzaal die ook wel eens vaker een bordspel willen spelen. Niet met het mes op tafel maar wel fanatiek :-).

    Wil je meer weten of heb je interesse mail dan naar bovenstaand adres.

    Groet

  • Gertjan Davies

    Nou dan heb je in ieder geval één persoon gevonden. Tot mijn verbazing noem je ook Mahjong, daarmee lukt het me incidenteel om 4 verschillende agenda's te synchroniseren en spelen we bij mij thuis wel eens een variant die ik verzonnen heb met Hongkong Mahjong als basis.

    Daarnaast heb ik ook een redelijke verzameling spellen, m'n nieuwste aanwinsten zijn o.a. Ticket to Ride, Maharadja & San Juan, misschien kunnen we een keer afspreken.

    Gertjan

  • Menno

    Mijn vriendin en ik spelen in de regio Enschede regelmatig bordspellen (zie www.spellen.cjb.net voor lijst en scores), en natuurlijk staan wij open voor het spelen van meer spellen!

    We wonen in Enschede, dus als je wilt spelen, neem maar even contact op, dan kunnen we wat regelen.

  • Rens

    kijk ook eens hier:

    http://www.struikrover.nl/findagamer

  • Gertjan Davies

    Leuke link, echter daar heb ik me een tijd geleden - een jaar nu ofzo? - ingeschreven, maar de lijst is nog steeds even groot als toen.

    Ik heb wel eens contact gezocht om Stephensons Rocket een keer te spelen om het uit te testen voordat ik het kocht, maar die mensen hadden het toen te druk met tentamens en daarna is het er niet meer van gekomen.

    Gertjan

  • lovebaby

    Zelfde ervaring met die link. Jammer. Misschien moet ik eens een lijntje opzetten over Nijmegen?

  • Pfeffa-rah

    Hoi,

    Om deze reden heb ik een websiteje opgezet die speciaal bedoeld is voor spelers uit Enschede en omgeving.

    http://aleaxx.game-host.org

    De site is bedoelt om afspraken te maken met andere spelers en om nieuwe spelers te ontmoeten. Nu zijn we nog met een kleine groep vrienden maar ik hoop dat we groeien.

    Kom dus gerust eens langs op:

    http://aleaxx.game-host.org

    Als de inschrijving niet helemaal loopt zoals zou moeten dan doet een mailtje aan de admin (ik) wonderen. Dit kan via de site.

    Ik hoop jullie daar te zien.

    Groetjes,

    Pfeffa-rah